Mauro Icardi için anlaşma sağlandı!

Galatasaray
uzun süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Mauro Icardi'de mutlu sona ulaşmak üzere.. Sarı-Kırmızılılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli yıldız oyuncunun ardından Fransız devi Paris Saint-Germain ile de kiralama şartlarında anlaşma sağladı. Artık sıra Icardi'nin resmi işlemler için İstanbul'a gelmesinde..

NTV Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Mauro Icardi’yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldızın ardından Paris Saint Germain ile de anlaşmaya vardı. Galatasaray, Mauro Icardi’yi 1 yıllığına kiralayacak. 29 yaşındaki santrforun 8.5 milyon Euro’luk maaşının yarısından daha azı karşılanacak. Taraflar arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Arjantinli oyuncu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Paris Saint Germain’e 50 milyon Euro bedel ile transfer olan Mauro Icardi, geçen sezon 30 resmi maçta forma giymiş ve 5 gol kaydetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0