Çağlar için ikinci teklif!

Premier Lig ekibi Leicester'de bu sezon süre alamayan ve sözleşmesinin son senesine girdiği için de takımdan ayrılması muhtemel olan Çağlar Söyüncü için Galatasaray yönetimi harekete geçti. Transfer dönemi içerisindeki kiralama teklifine olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılılar, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala "oynama garantisiyle" yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, bu sezon Leicester City'de forma yüzü göremeyen Çağlar Söyüncü için bir kez daha harekete geçti. Premier Lig ekibinde bu sezon şans bulamayan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sözleşme imzalamadığı için süre almadığı iddia edilirken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Çağlar'ın kariyerine nasıl devam edeceği merak konusu oldu. İngiltere'de uyum sürecini atlattıktan sonra Leicester City'nin vazgeçilmez stoperi olan Çağlar, bu sezon ilginç bir şekilde gözden çıkartıldı. Teknik direktör Brendan Rodgers ile sorunlar yaşayan milli savunma oyuncusu için Sarı-Kırmızılı yönetim, daha önce kiralık olarak istemiş ancak olumsuz cevap almıştı. 

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla bu transferde eli güçlenen Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle düzenli olarak forma giymek isteyen milli oyuncuyu "oynama garantisiyle" ikna etmeye çalışacak. Daha önce olumsuz cevap alan Galatasaray yönetimi, bu sefer Leicester yönetimine de makul bir teklif yaparak Çağlar'ı kadrosuna katmaya çalışacak. Türkiye'de transferin sona ereceği 8 Eylül için Sarı-Kırmızılılarda başkan yardımcısı Erden Timur'un önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek görüşmeleri bizzat gerçekleştirmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0