Gomis gözünü ilk 11'e dikti!

Galatasaray'da
bu sezon kenardan gelerek maçların kaderini değiştiren isim olan Bafetimbi Gomis bireysel antrenörüyle çalışmalarını sürdürüyor. 37 yaşındaki golcü oyuncu, fiziksel form durumunu yukarıya çekerek forma rekabetinde Haris Seferovic'i geride bırakmayı hedefliyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın bu sezon ligde attığı 2 golde de imzası olan ve takımına son dakikalarda attığı gollerle 6 puan getiren Bafetimbi Gomis gözünü ilk 11'e dikti. Teknik direktör Okan Buruk'un planlarında ikinci forvet rolünde olan 37 yaşındaki yıldız, özellikle maçlarda son 20-30 dakikada oyuna girerken skoru değiştiren isim olarak dikkat çekmişti. Fransız golcü oyuncu her ne kadar ilerleyen yaşı nedeniyle rotasyonda süre bulsa da, antrenmanların ardından bireysel antrenörüyle ekstra çalışmalar yaptığı öğrenilen deneyimli santrforun, birkaç hafta içerisinde fiziksel formunu yükselterek forma savaşında en azından Seferovic'i geride bırakmayı hedeflediği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0