Taktiğe Seferovic ayarı!

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 2 gol atan Galatasaray'da hücum oyuncularının performansı sorgulanırken, teknik direktör Okan Buruk da taktiğinde değişikliğe gitme kararı aldı. Ligde ilk 4 haftayı boş geçen Haris Seferovic'i ceza sahasında daha etkin kullanmak isteyen Buruk, kenar oyuncularından içeriye daha fazla orta yapmalarını istedi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımın geride kalan 4 haftada sadece 2 gol atmasından dolayı kadroda bazı isimlerle özel olarak görüştü. Genç teknik adam, oyuncularının hücumdaki üretkenliğinden memnun olmazken Haris Seferovic'in de ceza sahasında yalnız kalması dikkat çeken noktalardan birisi oldu. Süper Lig'de henüz golle tanışamayan İsviçreli golcü çok az sayıda fırsat yakalarken, bunlarda da başarılı olamadı. Okan Buruk'la görüşen Seferovic, istediği topları alamadığından yakınırken teknik direktör Okan Buruk da takımın hücum aksiyonlarında değişikliğe gitme kararı aldı. 

Florya'da kurmaylarıyla birlikte çalışmalar yapan Buruk, hafta içindeki antrenmanlarda da özellikle kenar oyuncuları Kerem ve Yunus başta olmak üzere, Barış Alper - Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'la görüşerek ceza sahasına çok daha fazla bindirme yaparak içeriye top çıkartmalarını istedi. Genç teknik adam ceza sahasında hem Seferovic'e hem de forvet arkasında oynatmayı düşündüğü Mertens'i çok fazla topla buluşturarak tehlike sayısını arttırmayı hedefliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0