Kupa Voley'de çeyrek finaldeyiz!

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley'de grup aşamasında mücadele eden Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı yer aldığı C Grubu'nu lider olarak tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. İzmir'de oynanan mücadelelerde 2 galibiyet - 1 mağlubiyet alan Filenin Aslanları grup lideri olarak son 8 takım arasına kaldı. 

İzmir Atatürk Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı C Grubu maçlarında Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı Cizre Belediye, Develi Belediye ve Hekimoğlu Global takımları ile karşılaştı. Grubunun ilk maçında Develi Belediye karşısında 3-0'lık net skorla ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, ikinci maçta Hekimoğlu Global karşısında sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Grubunun final maçında Cizre Belediyesi karşısında sahadan 3-0'lık net skorla galip ayrılan Filenin Aslanları, böylelikle grubunu lider olarak tamamlamayı garantiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0