Sarayın Sultanları hazırlık maçında kazandı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı, hazırlık karşılaşmasında Bursa Uludağ ile karşılaştı. Florya'da oynanan mücadelede baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları rakibi karşısında sahadan 65-53'lük galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde hücumda her oyuncusundan katkı alan ve 23 sayı üreten Galatasaray Çağdaş Faktöring potasında sadece 10 sayı görerek savunmada da etkili işler yaptı. Oyuncu değişiklikleriyle birlikte oyundaki ritmini kaybeden ve savunmada rakibine kolay şansı tanıyan takımımız soyunma odasına 36-32'lik üstünlükle giderken, devre sonunda en skorer oyuncumuz 5 sayısı ilk çeyrekte olmak üzere 8 sayı ile tecrübeli oyun kurucumuz Işıl Alben oldu. Konuk ekibin oyuna ortak olmasıyla birlikte üçüncü çeyrekte kontrolünü sürdüren Sarayın Sultanları final periyoduna 46-44'lük üstünlükle girdi. Mücadelenin son 10 dakikasında savunmasını sertleştiren ve hücumda daha skorer bir oyun ortaya koyan takımımız yine her oyuncusundan katkı almayı başardı ve sahadan 65-53'lük galibiyetle ayrıldı. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring'de maçın en skorer ismi 14 sayı ile Meltem Yıldızhan olurken, Aija Jurjane (12) - Işıl Alben ve Kamile Nacickaite (10) çift hanelere çıkan diğer oyuncularımız oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0