Mata'ya özel program!

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı İspanyol yıldız Juan Mata için teknik heyet özel bir program hazırladı. Manchester United ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan ve yaz döneminde özel antrenörle çalışan 34 yaşındaki yıldız oyuncunun milli ara sonrasında fiziksel olarak takımla arasındaki farkı kapatması bekleniyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; milli arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımın son transferlerinden Juan Mata'yla özel olarak ilgileniyor. Diğer transferlere göre daha fazla idman eksiği bulunan deneyimli oyuncu için özel bir çalışma programı uygulayan Buruk'un, İspanyol 10 numarayı milli arada göreve tamamen hazırlamayı planladığı kaydedildi. Manchester United'daki macerasını tamamlaması sonrasında sadece bireysel idmanlarla yeni sezona hazırlanan 34 yaşındaki futbolcunun, eksiklerini kapatıp forma yarışına kısa sürede dahil olması bekleniyor. Juan Mata, özel idmanlarla açığını kapatıp takım arkadaşlarının seviyesine gelmeyi amaçlıyor.

Okan Buruk, yıldız ismin fiziksel durumunu iyi seviyeye çıkartması halinde Dries Mertens ile dönüşümlü olarak görevlendirmeyi düşünüyor. Böylelikle sezon başından beri ilk 11'de görev yapan Belçikalı yıldız da yoğun fikstürde dinlenme fırsatı yakalayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0