Emin Bayram planları değiştirdi!

Abdülkerim Bardakçı'nın kırmızı kart cezasında bulduğu şansı iyi değerlendiren Emin Bayram teknik heyet ve yönetimin planlarını değiştirtti. Sezon başında savunmaya Kaan Ayhan takviyesi yapmayı planlayan ancak Sassuolo ile bonserviste anlaşamayan Galatasaray yönetimi, devre arasında yerli savunmacı alma fikrinden vazgeçti. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda Abdülkerim Bardakçı'nın cezası nedeniyle ilk 11'de görev yapan genç stoper Emin Bayram gösterdiği performansla planları değiştirtti. Tecrübeli savunmacı Abdülkerim'in ligde oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrasında mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan Emin, sırasıyla Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında da ilk 11'de Nelsson'un partneri olarak yer aldı. Genç oyuncu zaman zaman yaptığı hatalara rağmen maçın genelinde gösterdiği başarılı performansla teknik heyetten geçer not alırken, transfer stratejisinin de değişmesine neden oldu.

Devre arasında yerli bir stoper almak düşüncesi olan Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi, Emin'in başarılı performansı sonrası beklemeye geçti. İki futbolcunun durumunu yakından takip edecek olan teknik direktör Okan Buruk, oyuncuların istek ve performanslarından memnun kalması halinde transfer istemeyecek.

ROTASYONDA ÜÇÜNCÜ STOPER
Geçtiğimiz sezonu TFF 1.Lig ekibi Boluspor'da kiralık olarak geçiren ve 30 maçta süre alan Emin Bayram, sezon başı kampında da gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Kampın ikinci bölümünde yaşadığı sakatlığa kadar her maç görev yapan 19 yaşındaki başarılı performansının ödülünü, teknik heyet tarafından rotasyonda 3.stoper olarak yazılmasıyla almış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0