Oğulcan Çağlayan kiralık olarak Giresunspor'da!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan Oğulcan Çağlayan'ın yeni takımı belli oldu. Sezon öncesi kamptaki performansı yetersiz bulunan 26 yaşındaki oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'a kiralık olarak gönderildi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Oğulcan Çağlayan'ın kiralık transferi için Yeşil-Beyazlı takım herhangi bir bedel ödemezken oyuncunun 4.750 milyon TL'lik maaşının tamamını ödeyecek. Süper Lig'de bu sezon geride kalan 5 haftada maç kadrosuna dahi alınmayan tecrübeli oyuncunun düzenli olarak forma giymesi hedefleniyor. Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş'in kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki hücum oyuncusunun Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

CEZANIN ARDINDAN FORMAYA HASRET KALDI
2020-21 sezonu öncesinde Galatasaray'a bedelsiz olarak imza atan ancak sonrasında TFF'nin skandal kararı sonrasında uzun bir süre takımdan ayrı kalan Oğulcan Çağlayan bu cezanın ardından geri dönme konusunda ciddi sorunlar yaşadı. Genç oyuncu, dönemin teknik direktörü Fatih Terim tarafından kadroda önemli bir rolde değerlendirilirken aldığı cezanın ardından geçtiğimiz sezon başında ilk olarak TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor'a kiralandı, ardından da bu sezon başında Giresunspor'a gönderdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0