Okan Buruk'tan Icardi ve Mata açıklaması!

Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da gözler yeni transferler Mauro Icardi ve Juan Mata'daydı. Teknik direktör Okan Buruk, iki yıldızın da fiziksel olarak takımla aynı seviyede olmaması nedeniyle maç kadrosunda yer vermezken karşılaşma öncesi ve sonrasında yıldız isimlerin durumu hakkında bilgi verdi. 

Genç teknik adam maç öncesi yayıncı kuruluştaki flaş röportajda kendisine sorulan soruya "Mata ve Icardi oynayacak durumda değil. Icardi, henüz tam olarak hazır olmadığını söyledi. Sakatlık riskinden korktuğu için önümüzdeki hafta (Konya maçında) inşallah kadroda olacak." açıklamasını yaptı.

Buruk maçtan sonra basın toplantısında bir gazetecinin "Icardi ne zaman oynayacak?" şeklinde sorduğu soruya da "Futbolda en iyi kimse, o oynar. Yeni gelenler adaptasyon sürecinde. Mauro Icardi ve Juan Mata'nın testlerini yaptık. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş kadroya sokmaya çalışacağız. Onların %100 olması önemli. Onlar da hazır olduklarında oynamak istiyor. Cumadan sonra milli ara var, bu şansımıza. Önümüzdeki haftalar, takımın %100'ü bulması adına kolaylık sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı iki dünya yıldızı Mauro Icardi ve Juan Mata, takımının ilk lig maçında Kasımpaşa deplasmanında mücadeleyi locadan takip etti. Arjantinli yıldız Icardi, çocuklarıyla birlikte mücadeleyi tribünden takip ederken çocuklarının tamamında Galatasaray forması olması ve maç boyunca heyecandan yerinde duramamaları dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0