Oliveira yine direğe takıldı!

Kasımpaşa karşısında 3 golle 3 puana uzanan Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden birisi de Sergio Oliveira olurken, Portekizli yıldız oyuncu sezon başından beri devam eden şanssızlığını sürdürdü. Mücadelenin ilk yarısında ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Oliveira'nın şutu direkten dönerken 6 haftası geride kalan ligde 4.kez aynı şanssızlığı yaşamış oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kasımpaşa deplasmanında Galatasaray 'ın orta sahadaki ikilisi Oliveira ile Torreira kusursuza yakın oynadı. Özellikle Oliveira, hücum bölgesinde önemli işlere imza attı. Oyunun yönünü sık sık değiştiren ve kenar oyuncularını pozisyona sokan Oliveira, 29. dakikada ceza sahası dışından kaleye müthiş bir şut yolladı. Kaleci Ertuğrul'un üstünden geçen top direkten döndü. Bu kez ligde 4. kez direğe takılan Oliveira'nın, pozisyonun ardından gülümsemesi objektiflere yansıdı. Oliveira, 50. dakikada ise Kerem Aktürkoğlu'na çok ince bir pas verdi.

İSTATİSTİKLERİ
Savunma arkasına sarkan Kerem'e asist yapan Oliveira, 83. dakika sahada kaldı. Yüzde 78 pas isabetiyle oynayan tecrübeli futbolcu, 3 kez ikili mücadele kazandı. 5 şut pası verip, 2 isabetli orta açan Oliveira, 3 pozisyonda faule maruz kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0