Emin Bayram sınıfı geçti!

Kasımpaşa deplasmanında Abdülkerim Bardakçı'nın kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle ilk 11'de görev yapan Emin Bayram gösterdiği performansla geçer not aldı. Genç oyuncu ilk golde zamanlama hatası yapsa da, oyunun genelinde başarılı bir performans sergiledi. 

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında ilk yarıda kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakçı'nın yerine teknik direktör Okan Buruk zorlu Kasımpaşa deplasmanında savunma tandemini Emin Bayram - Victor Nelsson ikilisiyle kurdu. Bu sezon kadroda yer alan ve Mathias Ross takviyesiyle birlikte üçüncü stoper için en büyük adaylardan birisi olan Emin, böylelikle bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkmış oldu. Daha önce Fatih Terim zamanında 2020 yılında Ankaragücü deplasmanında görev yapan Emin, takımının 3 golle ve 3 puanla ayrıldığı Kasımpaşa maçındaki performansıyla alkış aldı.

Mücadelenin ilk yarısında Bahoken'in golünde kafayı vuramayan 19 yaşındaki stoper, bu hatasını maç genelindeki iyi oyunuyla telafi etti. Rakip oyuncularla girdiği mücadelelerde ayakta kalan ve 7 ikili mücadele kazanan Emin, ayrıca hava toplarında da 4 kez üstün olan taraf oldu. Ceza sahası ve çevresinde 6 kez top uzaklaştıran Emin Bayram'ın oyun kurma aşamasında da uzun pasların hemen hemen hepsinde başarılı oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0