Ömer Bayram ayrılık aşamasında!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan isimlerin geleceği merak konusu olurken, Ömer Bayram'ın yeni takımı da belli olmak üzere.. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Ömer Bayram'ın yeni adresi netlik kazanıyor. Spor Toto 1. Lig'de bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Eyüpspor, 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile anlaşma sağladı. Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve bu sezon hiç süre almayan Ömer Bayram'ın ayrılığının kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 29 maçta sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda hücumda sadece 3 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0