Yusuf, Mata'ya emanet!

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı ve geleceğe yönelik büyük beklentiler bulunan Yusuf Demir için teknik heyet gelişim planını hazırladı. Yerli - yabancı oyuncu statüsü tartışmalarından korunması amaçlanan genç oyuncunun saha içi gelişiminde de Juan Mata büyük rol oynayacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, camianın çok büyük şeyler beklediği genç futbolcunun gelişimi için rotasını çizdi. Hem yönetimin hem de teknik heyetin çok şey beklediği Yusuf Demir’i geleceğe, tecrübeli yıldız Mata hazırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, genç oyuncuyu hem tecrübe kazanması hem de oyunu daha iyi okuması için Mata’ya teslim edecek. Futbol hayatının yarısını Premier Lig’de geçiren Mata’nın deneyimlerini Demir’le mümkün olduğunca paylaşmasını isteyen sarı-kırmızılı takımın teknik patronu böylece genç isimden gelecekte büyük bir yıldız yaratmak istiyor. 

HEDEF: ÜST SEVİYEYE GEÇİŞİNİ SAĞLAMAK
Mata’nın karakter olarak lider ruhlu bir oyuncu olması da teknik ekibi bu planı ve isteği için umutlandırıyor. Bu konuda iki tarafın da istekli olması Okan hocanın bu kararı vermesinde etken oldu. Yusuf Demir’in yeteneklerinin yanı sıra öğrenmeye açık olması, Mata’nın da tecrübesi ve mütevazı yapısı yeni bir hikayenin yazılması için uygun zemini hazırladı. Böylece Yusuf, Mata’nın aktardıkları ile çok farklı bir oyuncu olarak vitrine çıkabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0