Muslera tarihe geçiyor!

2011 yazında Galatasaray'a imza atan ve geride kalan 11 yılda istikrarıyla adından söz ettiren Fernando Muslera adını kulüp tarihine yazdırmaya hazırlanıyor. Daha önce bir çok ilki başaran Uruguaylı file bekçisi, hafta sonu oynanacak Adana Demirspor maçıyla birlikte en çok forma giyen isimler arasına girecek. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig ekibi Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor. Uruguaylı eldiven, kulüp efsanesi Ergün Penbe'yi geride bırakacak. Galatasaray'da 12. sezonunu geçiren Muslera, hafta sonu Adana Demirspor deplasmanında 429. kez sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyacak ve 428 maça çıkan kulüp efsanelerinden Ergün Penbe'yi geride bırakacak. Bülent Korkmaz'ın 588 maçla zirvede olduğu listede ilk 5'e adını yazdıracak 36 yaşındaki Uruguaylı eldivenin bir buçuk yıl daha sözleşmesi var ve 479 maça çıkan Sabri Sarıoğlu'nu yakalama şansı bulunuyor.  

5 BAŞKAN,  9 TEKNİK ADAM GÖRDÜ
5 şampiyonluğu bulunan 36 yaşındaki eldiven, 4 Türkiye Kupası ve 5 TFF Süper Kupa sevinci yaşadı. Sırasıyla Fatih Terim, Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Riekerink, Tudor, Torrent ve Okan Buruk'la çalışan Uruguaylı 1 numara, başkan olarak Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Mustafa Cengiz, Burak Elmas ve Dursun Özbek'i gördü.

Galatasaray'a 2011 yılında imza atan Fernando Muslera, kulübün en çok forma giyen ve en çok kupa kazanan yabancı oyuncusu oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0