Ocak ayı bombası Adama Traore olacak!

Transfer döneminde kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken ve neredeyse baştan bir kadro kuran Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalar şimdiden başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda kanatlara takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılarda gündemdeki isim, sezon başında da görüşmelerin olduğu Adama Traore olduğu iddia edildi. İspanyol yıldız için ciddi bir rakip var, Juventus! 

TuttoJuve'nin haberine göre; Wolves'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adama'nın menajeriyle, Juventus temas kurdu ve ön görüşme yaptı, isteklerini sordu. Transferin son günlerinde Wolverhampton'a Adama Traore'nin kiralanması için teklif götüren Galatasaray, yıldız oyuncunun kulübünden olumsuz cevap almıştı. Ancak İtalyanlara göre sarı kırmızılı yöneticiler İspanyol oyuncuya sözleşme imzalatmaktan vazgeçmedi. Haberde, "Juventus'un bu transferde ciddi de bir rakibi var. Transferin uzatma anlarında Adama'nın haklarını almak isteyen Galatasaray, menajeriyle olan bağlantısını kesmedi. Karşılıklı görüş alışverişine devam ediyorlar" denildi. Sarı-kırmızılı ekibin, elini çabuk tutarak Adama Traore'ye kış aylarında sözleşme imzalatmak istediği ifade edildi. Aksi takdirde zorlu rakiplerle karşı karşıya kalabilir. 

Geçtiğimiz sezon 30 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Barcelona'ya transfer olan ancak beklentilerin altında kalan Adama Traore, bu sezon Wolves formasıyla ligde 4 maça çıkarken toplamda 53 dakika sahada kaldı. EFL Cup'ta Preston karşısında 1 gol atan İspanyol oyuncu bu karşılaşmada da 62 dakika görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0