Dries Mertens: Hakemin kararları skoru etkiledi!

Alanyaspor karşısında Galatasaray formasıyla ilk kez golle tanışan Dries Mertens, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararlarının skora direkt etki ettiğini belirten Belçikalı yıldız oyuncu, attığı ilk golden ziyade 3 puanla sahadan ayrılmalarının daha önemli olduğunu belirtti. 

Açıkçası yazık oldu. İlk yarıda bir kırmızı kart gördük. Bunun kırmızı kart olup olmadığını da bilmiyoruz. İyi oynadık, fırsatlar yakaladık. Çok erken bir kırmızı kart doğrudan maça etki etti. Biz iki takım arasında maç oynuyorduk ama bu karar doğrudan maçı etkiledi. Umuyorum bu (Galatasaray'da ilk kez gol sevinci yaşaması) devam eder. Bundan daha önemlisi bizim üç puan kazanmamız. Kırmızı karttan önce çok güzel oynuyorduk. Bir hata yapabilirsiniz ama kırmızı kart çok fazla maçı etkiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0