Dubois'in hedefinde milli takım var!

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Fransız savunma oyuncusu Leo Dubois, bu yıl Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda milli takımda oynama hedefini sürdürdüğünü açıkladı.

Fransız basınından L'Equipe gazetesine açılamalarda bulunan Dubois, sezon başında yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını ve Galatasaray'da süre bulmaya başladığını belirtirken "Fransa milli takımıyla Katar'da olmayı bende istiyorum. Mantık olarak bakarsam, orada olabileceğimi biliyorum. İki uluslararası turnuvada kadroda yer aldım ve büyük turnuva deneyimim var. Takım kadrosunun açıklanacağı 9 Kasım günü bende televizyon karşısında olacağım. Tamamen performansıma odaklanmış durumdayım. Yeniden milli formayı giymek için her gün sakince çalışmalarımı sürdürüyorum." ifadelerini kullandı. 

Daha önce Fransa milli takımıyla 13 maçta görev yapan Dubois, son olarak 2021 yılında Dünya Kupası elemelerinde Finlandiya karşısında görev yapmıştı. İlk olarak 2019 yılında milli takıma seçilen ve 2020 Avrupa Şampiyonası'nda kadroda yer alan Dubois, 2021 yazında Uluslar Ligi şampiyonu olan Fransa'nın bir parçasıydı. 

Dubois bu sezon Galatasaray formasıyla 5 maçta süre buldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0