Galatasaray'da hedef Dünya Kupası!

Dünya Kupası'nın bu yıl kış aylarında düzenlenecek olması nedeniyle lig takviminde değişikliğe gidilirken, Galatasaray cephesi de ilk yarının sona ermesine 3 maç kala hedefini belirledi. Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine karşın sahadan beraberlikle ayrılan Sarı-Kırmızılılar, lige verilecek araya kadar 3 maçı kazanarak zirveden kopmamak istiyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da hedef Dünya Kupası arasına kadar olan süreçte oynanacak 3 maça çevrildi. Okan Buruk ve ekibi bu 3 maçlık süre zarfında 9 puan toplamak istiyor. Bu bağlamda ilk adım da bugünkü Fatih Karagümrük maçıyla beraber atılmak isteniyor. Sarı-kırmızılılar daha sonra ise sırasıyla çıkacağı Beşiktaş ve Başakşehir karşılaşmalarını kazanarak araya hem moralli hem de iddialı şekilde girmeyi hedefliyor. Böylece Dünya Kupası sonrası yeniden başlayacak lig yarışında daha güçlü olunması amaçlıyor. Teknik direktör Okan Buruk ve yardımcıları tüm hesaplarını buna göre yapıyor.

SÜREKLİ TOPLANTI YAPILIYOR
Florya’da bütün planlamalar bu yönde yapılırken oyuncuların da kendi aralarında sürekli toplantılar düzenledikleri öğrenildi. Fernando Muslera ve Bafetimbi Gomis gibi takımdaki tecrübeli isimlerin bu toplantılara liderlik ettikleri belirtildi. 

İSTANBUL AVANTAJI
Ayrıca Dünya Kupası’na kadar kalan sürede oynanacak 3 maçın da İstanbul’da olması bir diğer avantaj oldu. Lig maçları için İstanbul dışına seyahat yapmayacak olan Galatasaray’da doğrudan zirve rakipleri Beşiktaş ve Başakşehir’e alınacak galibiyetin puan kadar psikolojik bir üstünlük sağlayacağı da vurgulandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0