Galatasaray NEF deplasmanda kaybetti!

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray NEF, grubunun üçüncü maçında İsrail temsilcisi Hapoel Atsmon Holon ile deplasmanda karşılaştı. Grubunda oynadığı ilk 2 maçı kazanan Andreas Pistiolis'in öğrencileri rakibi karşısında sahadan 82-73 mağlup olurken, gruptaki ilk yenilgisini aldı. 

Galatasaray NEF mücadeleye Dee Bost, Göksenin Köksal, Braian Angola, Angelo Caloiaro ve Mahir Ağva beşiyle başladı. Karşılıklı sayılarla başlayan çeyreğin son bölümlerinde oyunun iki tarafında farkını ortaya koyan takımımız 18-12’lik sayı avantajı yakaladı. İkinci periyotta Holon skoru hemen dengeye getirse de Dee Bost ve Dylan Ennis’in üst üste üçlükleriyle tekrar sayısal üstünlüğü yakaladık. Ragland’ın üste sayıları ve hücumdaki isabetiyle oyunu dengeleyen İsrail ekibi, son saniye üçlüğüyle ilk yarıyı 41-35 önde kapadı. Üçüncü çeyrekte Hapoel Holon farkı kısa sürede çift hanelere çıkardı ve skor avantajını korudu. Dee Bost’un başarılı dış atışlarıyla rakibini yakalamaya çalışan Pistiolis’in öğrencileri final periyoduna 59-50 geride gitti. Son çeyreğin yarı dilimlik bölümünde 11-5’lik bir skorla farklı üçe çeken Galatasaray Nef, öne geçme şanslarını değerlendiremeyerek Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk yenilgisini aldı.

Galatasaray NEF adına mücadeleyi 17 sayı - 5 asist ile tamamlayan Dee Bost mağlubiyete engel olamazken; 14 sayı - 8 ribaundluk performansıyla da Braian Angola takım arkadaşına yardımcı olan isimdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0