Eurocup'a farklı başlangıç!

Eurocup Women'da mücadele eden Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı, grubunun ilk maçında Slovakya temsilcisi Slavia Banska Bystrica ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 94-52 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken, Avrupa'daki yolculuğuna da galibiyetle başlamış oldu. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring mücadeleye Işıl Alben, Pelin Bilgiç, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Alaina Coates beşiyle başlarken, ilk andan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettirmesini bildi. Muazzam bir başlangıç yapan Sarayın Sultanları, 34-10’luk periyot skoruyla fark yarattı. Farka rağmen temposunu düşürmeyen Sarayın Sultanları, farkı daha da artırarak soyunma odasına 60-22 önde gitti. İlk yarıda Azura Stevens 15 sayı, Alaina Coates 10 sayı, Kamile Nacickaite 9 sayı, Ieva Pulvere 8 sayısıyla ön plana çıktı. İlk yarıdaki 38 sayılık avantajına bakmayarak üçüncü çeyreğe devam eden Galatasaray Çağdaş Faktoring, Alaina Coates’in müthiş performansının yardımıyla final periyoduna 80-36 önde girdi. 44 sayılık farkla beraber son çeyrekte rahat bir oyun ortaya koyan takımımız mücadeleyi 94-52 kazandı.

Karşılaşmada 25 sayı - 7 ribaundluk performansıyla öne çıkan Alaina Coates'in yanı sıra, Azura Stevens 15 sayı - Kamile Nacickaite 14 sayı ve Ieva Pulvere de 11 sayı skor katkısıyla çift hanelere çıkan isimler oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0