Sol bek için sürpriz karar!

Alanyaspor karşısında Boey ve Abdülkerim'in kırmızı kart görmesi, Kazımcan'ın da sakatlanması sonrasında savunma kurgusunda değişikliğe gitmeye hazırlanan Okan Buruk yerli oyuncu zorunluluğunu göz önünde bulundurarak sürpriz bir tercihe imza atabilir. Karagümrük karşısında Galatasaray'ın sol bekinin, sezon başında rezerv takıma gönderilen Emre Taşdemir olması hiç uzak bir ihtimal değil.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşmasında defans kurgusu zorunlu olarak değişecek. Teknik direktör Okan Buruk, Boey'un yokluğunda sağ bekte Dubois'i oynatacak. Abdülkerim'in yerine ise Emin Bayram forma giyecek. Yerli denklemini de düşünen sarı-kırmızılı teknik adam, Danimarkalı oyuncu Ross'u ise kulübede oturtacak. Sol bekte ise Kazımcan'ın sakatlığında Okan Buruk'un önünde 3 seçenek bulunuyor. Cim-Bom'un teknik patronu; Aanholt, Berkan veya Emre Taşdemir arasında seçim yapacak. 

SÜRPRİZ: EMRE TAŞDEMİR
Buruk'un sol bek olarak Aanholt'u oynatması durumunda Emin ve Kerem dışında üçüncü yerli olarak Berkan'a orta sahada şans verecek. Bu durum Torreira veya Oliveira'dan vazgeçilmesi anlamına geldiği için öncelik olarak durmuyor. Berkan'ın son oynanan Alanya maçındaki sol bekteki performansının çok kötü olması nedeniyle genç teknik adamın bu bölgede Emre Taşdemir sürprizi yapabileceği öğrenildi. Taşdemir'in oynaması durumunda Alanya maçındaki orta saha ve hücum hattı aynı şekilde sahada olacak. Emre Taşdemir'in bu sezon ligde hiç forma giymemesi handikap olarak görülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0