Erden Timur: Icardi için çıkan iddialar komik!

Mauro Icardi hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur, yıldız golcünün izinli olarak ailevi durumları nedeniyle yurt dışına çıktığını belirtti. Beyaz TV'e konuyla ilgili olarak açıklama yapan Timur, milli arada ve teknik heyetin izin verdiği dönemlerin futbolcuların serbest zamanı olduğunun altını çizdi. 

Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adalesinde vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir durum oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey olduğu için kadroda yoktu, zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti. Bilerek mi çıkartılıyor, hakikaten bizim aramızdan mı çıkıyor bilmiyorum ama öyleyse eğer çok üzücü bir şey. Herkesin dönem dönem sorunları olabiliyor ailesinde de. Bu sadece futbolculara özgü bir şey değil. Herkese olabiliyor. Daha geleli 10 - 15 gün olan bir insan ile ilgili bu kadar tevatür şey konuşuluyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Tek başına gitmiş olsa hadi diyeceğim ki yanlış anlaşılıyor. Herkes gidiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0