Fransızlardan Icardi övgüsü: Kral geri döndü!

Alanyaspor karşısında 1 gol - 1 asistlik performansının yanı sıra takım arkadaşlarına katkısıyla da dikkat çeken Mauro Icardi, taraftardan alkış alırken yıldız oyuncunun performansı Fransız basınında da geniş yankı buldu. Uzun bir süre eşi Wanda Nara ile olan sorunlarıyla gündem olan yıldız oyuncu için Fransızlar "Kral geri döndü" başlığını atarken, Mauro Icardi'nin performansına değinildi. 

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Alanyaspor karşılaşmasına ilk 11'de sahaya çıkan Icardi, gösterdiği performansla haftaya damgasını vurdu. Bir golü de VAR'a takılan Arjantinli yıldız, Mertens'in attığı golde de harika bir asist yaptı. 29 yaşındaki golcü oyuncunun bu performansı Fransa basınında da geniş yer buldu. 

L'Equipe'de yer alan haberde "Bu, onun yeteneğine yakışır bir performans. Icardi, müthiş bir maç çıkardı." ifadeleri kullanıldı. 

Le Parisien'de ise "Bu bir dalgalanma mı yeniden doğuş mu? Icardi, Alanyaspor karşısında harika bir performans sergiledi. Arjantinli, Galatasaray'dan aldığı yeni 99 numarasıyla yeniden bir ivme kazandı. Icardi, 22 Aralık 2021'den sonra ilk kez resmi bir maçta golle tanıştı." yorumunu yaptı.

Onze Mondial ise "Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki söylentilerle karşı karşıya kalan Icardi, sonunda Türkiye'de büyük bir oyun oynadı." yorumu yaptı.

EKSTRA ÇALIŞMALAR YAPIYOR
Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Arjantinli golcünün performansından oldukça memnun. Başarılı çalıştırıcının, forvet hattı için ilk tercihi Icardi olacak. Seferovic ve Gomis yedek kulübesinde yer alacak. 29 yaşındaki performansını daha da yukarı çıkarmak için özel çalışmalar yapıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0