Yusuf'un oynamama nedeni kural!

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Yusuf Demir son haftalarda yabancı sınırı nedeniyle maç kadrosuna girmekte zorlanırken, Avusturya basınında genç yıldızın oynamaması haber konusu oldu. 

Avusturya'da yayın yapan Heute adlı internet sitesinde yer alan haberde; Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir'in son dönemde kadroya alınmamasının nedeninin Türkiye'de uygulanan yabancı kuralı olduğunu dile getirdi. Yusuf'un son dönemde Galatasaray'ın kadrosuna girmekte zorlanmasına rağmen 19 yaşındaki oyuncunun Avrupa'dan bazı takımlar tarafından takip edildiği de dile getirildi. 

FEDERASYONDAN CEVAP BEKLENİYOR
Sarı-Kırmızılı yönetimin, Yusuf'u yerli statüsünde oynatmak için TFF'ye bir başvuru yaptığı da biliniyor. TFF'nin bu başvuruya nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.. Ligde son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan 19 yaşındaki oyuncu, ardından Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle yoktu. Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında ise 21 kişilik kadroya giremedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0