Galatasaray Nef, Basketball CL'ye galibiyetle başladı!


Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Filou Oostende ile karşı karşıya geldi. Verslyus Dome’da oynadığımız müsabakayı 92-78 kazanarak Avrupa’da yeni sezona galibiyetle başladık.

Dee Bost, Braian Angola-Rodas, Göksenin Köksal, Angelo Caloiaro ve Mahir Ağva beşiyle başladığımız mücadelede beş basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Dee Bost 23 sayı ve 3 asistlik performansıyla skor liderimiz oldu. Sadık Kabaca 15 sayı ve 5 ribauntluk benç katkısıyla öne çıktı. 

İlk çeyreğe agresif başlayan takımımız, özellikle hücumda mükemmel bir performans ortaya koyarak ilk çeyreği 29-19 önde geçti. İkinci çeyrekte rakip takım 7-0’lık seriyle skoru dengelemeye çalışsa da Sadık Kabaca’nın dış atışları ve Ennis’in etkinliğiyle farkı tekrar artırdı ve devreyi 51-39 önde geçti. 

İlk yarıda Dee Bost 15 sayı ile en skorer oyuncumuz olurken Sadık Kabaca 11 sayı, Raymar Morgan ise 7 sayı üretti. 

İkinci yarıda Braian Angola ve Dee Bost’un üst üste üçlükleriyle  hücum ritmini yakalayan Galatasaray Nef, Muhaymin Mustafa, Sadık Kabaca ve Angelo’nun benç katkılarıyla farkı açmaya devam etti. Braian Angola’nın bulduğu basket faulle birlikte rakibe teknik faul çalınması skor avantajımızı artırdı. Son çeyreğe 74-58 önde girdik. 

Son çeyreğin ortasında farkı 20’li haneler seviyesinde tutan Yenilmez Armada, skor avantajını koruyarak mücadeleyi 92-78 kazandı.

Karşılaşmanın özeti: 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0