Sıra geldi Sacha Boey'e!

Transfer döneminde kadrosunu neredeyse baştan sona değiştiren Galatasaray'da iç transferdeki hareketlilik devam ediyor. Sezon başında kadro dışı bırakılan ancak daha sonra teknik heyetten özür dileyerek ilk 11'in değişmezi olan Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Fransız oyuncunun sözleşmesini iyileştirecek olan yönetim, sözleşmeye bir de serbest kalma maddesi ekleyecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, iç transferde ikinci imzayı attırmaya oldukça yakın.. Sarı-kırmızılıların Victor Nelsson'un ardından Sacha Boey'le de yeni sözleşme imzalayacağı ve Fransız oyuncunun yıllık ücretine zam yapılacağı öğrenildi. Boey'in yıllık ücretinin 900 bin Euro'ya yükseltileceği ve genç oyuncudan ilerleyen dönemde önemli gelir beklendiği ifade ediliyor. Boey, 480 bin Euro'luk yıllık ücretiyle takımın en az kazanan oyuncuları arasında yer alıyor. 22 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız sağ bekin sözleşmesine '12 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi koydurulacak. Yönetim, Sacha Boey'in potansiyeli nedeniyle kulübe para kazandıracağını düşünüyor.

BU SEZON SÜRPRİZ ÇIKIŞ YAPTI
Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 8 maçta süre alan 22 yaşındaki oyuncu, 1 asist kaydetti. Boey, Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'den transfer olmuştu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0