Kupadaki rakibimiz Ofspor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme turunda Kastamonuspor'u farklı mağlup ederek bir üst tura yükselen Galatasaray'ın dördüncü eleme turundaki rakibi belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, seri başı olarak katıldığı kura çekiminde Yeşilyurt Ofspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dördüncü turda mücadele edecek olan 54 takım bugün TFF tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında seri bşaı sistemine göre eşleşti. 8-9-10 Kasım tarihlerinde eleme usulü oynanacak olan Dördüncü Eleme Turu'nda takımımız TFF 3.Lig 2.Grup ekibi Yeşilyurt Ofspor ile eşleşti. 

Türkiye Kupası'nın üçüncü turunda TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Karadeniz temsilcisi, bu sezon mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup'ta geride kalan 7 maçta topladığı 5 puanla 13. sırada yer alıyor. Yaş ortalaması 22 olan Yeşilyurt Ofspor takımının teknik direktörlüğünü 43 yaşındaki Resul Delireisoğlu yapıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0