Yunus Akgün bilmecesi!

Adana Demirspor'daki başarılı performansının ardından bu sezon Galatasaray'a dönen ve Kerem Aktürkoğlu ile birlikte taraftarları heyecanlandıran isimlerden birisi olan Yunus Akgün beklentilerin altında kalsa da, takımın en az kazanan isimlerinden olan genç oyuncunun sözleşme görüşmelerinin sonuçlanmaması dikkat çekiyor. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da camianın büyük beklentileri olduğu Yunus Akgün'de sözleşme bilmecesi yaşanıyor. Bu sezon başında Adana Demirspor'dan geri dönen ve yer yer iyi performans yakalasa da istediği formu bir türlü yakalayamayan Yunus Akgün'deki düşüsün en büyük sebeplerinden biri olarak yenilenmeyen sözleşmesi işaret ediliyor. Geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da kiralık geçiren genç futbolcu gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başarmıştı. Galatasaray'a geri döndükten sonra Okan Buruk tarafından ilk 11'de forma şansı verilen 22 yaşındaki hücum oyuncusu, zaman zaman iyi performans gösterse de eleştirilerden kendini kurtaramadı. 

EN AZ KAZANANLARDAN
Galatasaray'da 4. kaleci durumuna düşen ve kadro dışı kalan İsmail Çipe'den bile 3 kat daha az kazanan Yunus Akgün ile yeni sözleşme imzalanacağı kulüp tarafından doğrulanmış ve görüşmelerde bir sorun olmadığı belirtilmişti. Fakat, bu açıklamaya rağmen bir gelişme olmadı ve yeni sözleşme imzalanamadı. Yunus Akgün'ün de bu durumdan etkilendiği ve saha içine konsantre olmakta zorlandığı ifade edildi.

GOLLE TANIŞAMADI
Bu sezon Galatasaray ile 9 maça çıkan 22 yaşındaki hücum oyuncusu skor katkısı sunamazken 1 asist yapabildi. Gol yollarında tutuk olan sarı-kırmızılılarda performansı en çok eleştirilen isimlerden biri olan Yunus Akgün'ün ilk 11'deki yerini kaybedebileceği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0