Mata için opsiyon beklenmeyecek!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Juan Mata kısa sürede fiziksel olarak hazır duruma gelirken, saha içinin yanı sıra saha dışında da etkisini hissettiren İspanyol oyuncu için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Sözleşmesinde +1 yıl opsiyonu performansa dayalı olan Mata için yönetimin şimdiden harekete geçtiği iddia edildi. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray yönetimi, sözleşmesinde +1 yıl opsiyonu sezon içinde oynadığı maç sayısına bağlı olan yıldız oyuncu Juan Mata için harekete geçti. Saha içindeki performansının yanı sıra geldiği günden itibaren saha dışı etkisiyle dikkatleri çeken İspanyol oyuncudan memnun olan yönetim, yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak istediği iddia edildi. İspanya basınındaki haberde "Mata ile 1+1 yıllık sözleşme yapan ve sözleşmede yer alan 20 resmi maçta en az 45 dakika oynamışsa bu seçenek otomatik olarak uzar maddesini beklemek istemiyor" ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'a geldiği günden beri ortaya koyduğu karakter ve mücadeleyle taraftarın gönlünde taht kurdu. Galatasaray'ın teknik heyeti, İspanyol oyuncunun devam etmesi için bunun olmasına gerek olmadığını yönetim kuruluna bildirdi. Mata'nın önümüzdeki maçlarda daha fazla süre alması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0