Sargon Duran mesaiye başladı!

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı BAY geçen ve hafta başında teknik ekibe yeni bir isim daha ekleyen Galatasaray'da yardımcı antrenör Sargon Duran göreve başladı. Sarı-Kırmızılılarda bu sezon duran toplardaki etkisizliği çözmesi beklenen Avusturyalı antrenör takımla özel çalışmalar yaparken, teknik direktör Okan Buruk da çalışmaları yakından takip etti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de oynadığı 8 maçta sadece 9 kez fileleri sarsan Galatasaray'da gol sorununu çözmesi için duran top antrenörü olarak teknik heyete dahil edilen Sargon Duran, Florya'da mesaiye başladı. Öğreteceği taktiklerle santrforların daha çok topla buluşarak daha çok pozisyona girmesini sağlamayı hedefleyen Avusturyalı futbol adamı, kolları sıvadı. Ligde henüz korner ve duran top golü bulamayan sarı-kırmızılı takımın, bu bölgede aktif hale gelmesi için taktikler veren Sargon Duran'ın ilk etapta oyunculara en ince detaylarına kadar taç çalışması yaptırdığı ortaya çıktı.

OKAN BURUK YAKIN TAKİPTE
Avusturya'da geçen futbolculuk kariyerinde taçtan çok asist yaptığını anlatan 35 yaşındaki antrenör, korner organizasyonuna benzer uygulamalar gösterdi. Futbolcuları sık sık uyararak tutacakları yerleri de gösteren Duran'ın çalışmalarını, teknik direktör Okan Buruk da yakından takip etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0