Mauro Icardi'nin son şansı!

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında beklentilerin altında kalan ve kupada da maç kadrosunda yer almayan Mauro Icardi için teknik direktör Okan Buruk kararını verdi. Arjantinli yıldızı ilk 11'de sahaya sürecek olan Buruk, yıldız oyuncuya son bir şans verecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ligde oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasında Mauro Icardi'yi ilk onbirde sahaya sürmeye karar verdi. Arjantinli yıldıza tabir-i caizse son bir şans verecek olan genç teknik adam, eğer istediği sonucu alamazsa yıldız golcünün yerine Bafetimbi Gomis'i kullanmaya devam edecek. Galatasaray'a imza attığı günden beri özel hayatıyla gündeme gelen ve performansı beklentilerin altında kalan Mauro Icardi'nin göstereceği performans geleceği adına kilit rol oynayacak. Arjantinli futbolcunun Corendon Alanyaspor karşısında sergileyeceği performans sarı-kırmızılı takımdaki geleceğinde belirleyici olacak. 29 yaşındaki oyuncu, Kayseri'deki gibi etkisiz bir futbol ortaya koyarsa, formasını takım arkadaşı Bafetimbi Gomis'e devredecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0