Okan Buruk'un ekibine 3 yeni isim daha!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yardımcı antrenör kadrosunu alışagelmişin dışında genişletmeye devam ediyor. Yönetimle bu konuda özel bir görüşme yapan genç teknik adam antrenör kadrosuna 3 ismi daha katmaya hazırlanırken, bu isimlerin üçünün de Alman olması bekleniyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yardımcı antrenör kadrosunu genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Sezon başında Arsenal'den yardımcı antrenör olarak Ismael Garcia'yı ekibine dahil eden Buruk, son olarak Leipzig'te teknik direktör Nagelsmann'ın yardımcısı olarak görev yapan Moritz Volz'u da dahil etmişti. Öğrenilen bilgilere göre, genç teknik adamın ekibine 3 Alman teknik adamın daha katılacak ve altyapıyla A takım arasında yeni bir koordinasyonun yapılacak. Ekibe katılacak isimlerden birisi direkt olarak altyapıda görev yapacak, iki ismin ise Okan Buruk'un ekibinde A takımda görev yapması bekleniyor. Galatasaray ayrıca Avusturyalı antrenör Sargon Duran'la da yarı zamanlı bir anlaşma sağlamış ve genç antrenör belli dönemlerde Florya'ya gelerek takımla özel çalışmalar gerçekleştirecek. 

Galatasaray tarafından kısa zamanda resmi açıklamanın yapılarak, yeni katılacak antrenörlerin duyurulması ve görev tanımlarının da açıklanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0