Nelsson'a zam yapıldı!

Galatasaray'da transfer döneminin gözde isimlerinden Victor Nelsson'un sözleşmesi iyileştirildi. Sezon başında İspanyol kulübü Sevilla'dan gelen teklifleri rededen yönetim, Danimarkalı savunmacının sözleşme süresini aynı tutarak yıllık ücretine zam yapma kararı aldı. Nelsson'un sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesi ise 25 milyon Euro olarak geçerliliğini korudu. 

DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray, Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson ile mutlu sona ulaştı. 2022-2023 sezonuna iddialı bir kadro kuran Galatasaray, takımdaki genç yıldızlar için adımlar atmaya devam ediyor. Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak sarı-kırmızılı ekipte kariyerine devam eden Nelsson'un maaşında artışa gidildi.

Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı. Nelsson'un 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinde ise bir değişikliğe gidilmedi. Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı oyuncunun ücreti şu andan itibaren iyileştirilmiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0