Galatasaray'da kadro değişiyor!

Süper Lig'de bu haftayı BAY geçen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk bütün haftayı adeta mini kamp gibi değerlendirirken, kadroda da değişikliğe gitme kararı aldı. İlk 11'de değişikliğe gitmeye hazırlanan genç teknik adam yabancı oyuncu kuralına da şimdilik çözüm bulmuş gibi görünüyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ligde bu hafta oynayacakları Kayserispor maçı öncesinde kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Geçen hafta Adana Demirspor ile berabere kalan Galatasaray'ın gol yollarında çektiği sıkıntı, teknik direktör Okan Buruk'u değişikliğe itti. 48 yaşındaki çalıştırıcı, iki puan kaybeden takımında ilk 11'de en az 3 yenilik yapmaya karar verdi.

KEREM KULÜBEYE GELİYOR
Galatasaray'da son haftaların formsuz ismi olan Kerem Aktürkoğlu, Kayseri deplasmanında yedek kulübesine çekiliyor. Kerem'in yerine Kosovalı yıldız Milot Rashica görev yapacak. Rashica ve Yunus antrenmanlarda sürekli kanat değişerek oynuyor. 

KAZIMCAN SOL BEKE GEÇİYOR
Rashica'nın takıma girmesi için Yunus ve Abdülkerim dışında bir yerli isim daha ilk 11'de olmalı. Teknik heyet, çözümü sol bekte buldu. Van Aanholt ve Leo Dubois yerine yerli oyuncuları deneyen Okan Buruk, savunmanın solunda Kazımcan Karataş'ta ısrar ediyor.

ICARDI İLK 11'DE BAŞLAYACAK
Forvette ise forma artık Mauro Icardi'nin.. Gomis'i hamle oyuncusu olarak kullanacak Buruk, geçen hafta sakatlığı nedeniyle Adana'ya götürmediği ve izinli olduğu dönemde de ailevi sorunlarını çözerek Florya'ya dönen Arjantinli yıldızı ilk 11'de başlatacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0