Florya'da ekstra mesai: Hücum!

Süper Lig'de bu sezon gol yollarında sorun yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç oynanmadan geçilen 9. haftayı tamamen hücum varyasyonları üzerine yoğunlaştırdı. Florya'daki antrenmanların büyük bir kısmında takımına hücum tekrarları yaptıran genç teknik adam, forvetlerin yanı sıra kanat ve beklere de tabir-i caizse çalışma ödevi verdi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için çalışmalar yoğunlaştı. Ligde 8 maçta 9 gol atabilen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Florya'da hücum oyuncularına özel idmanlar yaptırıyor. Santrforlar Icardi, Seferovic ve Gomis'e daha çok top gelmesi için farklı organizasyonlar üzerinde duruluyor. Bu plan doğrultusunda hücum hattını destekleyen isimler de özel çalışıyor. En önemli çalışma ise bitiriciliğin geliştirilmesi için yapılıyor.

EN VERİMLİ ÜÇLÜYÜ ARIYOR
Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Juan Mata, Milot Rashica, Sergio Oliveira ve Yusuf Demir; üç santrforun yanı sıra özel olarak çalışan isimler. Bekler de ekstra çalışmaya tabi tutuluyor. Böylece hücumda üretkenlik ve çeşitliliğin artması hedefleniyor. Haftayı bay geçen sarı-kırmızılılarda her idman sonunda oyuncular ayrıca şut idmanları yapıyor. Buruk, bu süreçte en verimli olan üçlüyü, Kayserispor maçında sahaya sürecek.

YUSUF'UN EKSİĞİ SAVUNMA
Yusuf Demir'in az süre almasının en önemli nedenleri yabancı statüsünde olması ve Mata ile Mertens gibi kalburüstü oyuncuların varlığı. Buna ek olarak 19 yaşındaki gurbetçinin savunma yönünün zayıf olması ve presi sevmemesi nedeniyle şans bulmakta zorlandığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0