Becali: Morutan, Türkiye'ye dönmez!

Galatasaray'ın geçen sezon bonservisiyle kadrosuna kattığı ancak beklentilerin altında kalması nedeniyle bu sezon İtalyan ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan yeni takımında her ne kadar çok fazla süre alamasa da, oyuncunun menajeri Giovanni Becali, ülkesinde dikkat çeken açıklamalara imza attı. 

Galatasaray'dan sezon başında İtalyan ekibi Pisa'ya transfer olan Olimpiu Morutan için menajerinden açıklama geldi. Becali yaptığı açıklamada, oyuncusunun güven ve sabra ihtiyacı olduğunu söyledi. Romanya'da katıldığı bir televizyon programında konuşan Becali, "Morutan genç bir oyuncu. Onun için sabretmeniz gerekiyor. Geçen sene Galatasaray'da sezona iyi bir başlangıç yaptı ancak çeşitli nedenlerle kendini gösteremedi. Pisa onun için yeni bir başlangıç. İtalyancayı öğreniyor. Yavaş yavaş istenilen düzeye gelecektir. Pisa, Morutan'a çok inanıyor ve Romanya milli takımı onu bekliyor. Sezon sonunda Pisa'nın opsiyonu var. Ocak ayından sonra Pisa'da önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Artık Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ OPSİYON ZORUNLU
Morutan kiralık olarak gittiği Pisa'da çıktığı 7 maçta 1 gol - 2 asistlik performans sergilerken, Rumen oyuncunun sözleşmesinde 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Pisa, bu sezon Seria A'a yükselir ve Morutan en az 25 maçta 45 dakika süre alırsa opsiyon zorunlu olarak devreye girecek. Morutan şuana kadar sadece 4 maçta 45 dakika ve üzeri sahada kaldı. Pisa ise 20 takımlı ligde 18. sırada yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0