Milot Rashica'dan büyük fedakarlık!

Galatasaray'a sezon başında katılan ancak yabancı sınırı nedeniyle geride kalan sürede çok az süre alan Milot Rashica'nın transfer görüşmelerinde fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Kosovalı oyuncunun Galatasaray'da forma giymek için maaşında önemli bir indirime gittiği ve transferin son gününde evrakları imzalayarak İstanbul'a geldiği öğrenildi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Norwich'ten bedelsiz olarak 1 yıllığına kiraladığı Milot Rashica'nın transferinde önemli bir fedakarlık ve çözüm adımına imza attığı ortaya çıktı. Transferin son gününde gerçekleşen operasyonda Kosovalı futbolcunun sarı kırmızılılara gelebilmek için 1 milyon Euro indirimle fedakarlık yaptığı ifade edildi. Norwich City'ye geçen yıl 13 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve yıllık 2.5 milyon Euro ücret alan Rashica görüşmelerin tıkanma noktasında devreye girip Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. 

ANTREMANLARDA ÇOK ÇALIŞIYOR
Antrenman performansları ile de Okan Buruk'un beğendiği isim kanatlarda alternatif isimler arasında 1. sıraya çıktı. Sol beki yerlileştirecek olan Buruk'un kanatlarda Yusuf Demir'den önce Rashica'ya 11'de şans vermeyi planladığı öğrenildi. Aynı zamanda Galatasaray, Norwich, Premier Lig'e çıkamazsa 26 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına daha kiralayacak.

8 DAKİKA ŞANS BULDU
26 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla ligde sadece 8 dakika şans bulabildi. Transferinin ardından ilk maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında 7 dakika süre alan Rashica, iç sahadaki Konyaspor maçında yedek kulübesinde beklerken son oynanan Adana Demirspor maçında da son dakikada oyuna dahil olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0