Sol bekte son aday Berkan Kutlu..

Süper Lig'de bu haftayı maç yapmadan geçecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımın yeni sisteme adaptasyonunu sağlamaya çalışırken, kadrosunda da değişiklikler yapıyor. Genç teknik adam 3 yerli oyuncu kuralı nedeniyle ilk 11'de zorlanırken, son dönemde eleştirilerin hedefi haline gelen Kerem ve Yunus'u rotasyona sokabilmek için yerli oyuncu havuzunu genişletmeye çalışıyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Genç teknik adam son dönemde eleştirilerin odak noktasında olan Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ü korumak isterken, sezon başından beri ilk 11 oynayan ikiliyi dinlendirmenin formülünü arıyor. Yardımcılarıyla birlikte yaptığı değerlendirmelerde kanatlarda yer açabilmek için savunma kurgusunda sol bekte yerli oyuncu kullanma kararı veren Buruk, bu bölgede Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in dışında Berkan Kutlu'yu da denemeye başladı. Taktik antrenmanlarda 24 yaşındaki oyuncuyu savunmanın solunda deneyen Buruk, bu düşüncesinde başarılı olması halinde hücum hattında yabancı oyuncularından birisine yer açabilecek. 

Aslen defansif orta saha oyuncusu olmasına karşın geçtiğimiz sezon Torrent döneminde zaman zaman hücuma da katılan Berkan, sezon içerisinde yaptığı açıklamalarda "Hocam nerede isterse orada forma giyerim. Her türlü göreve hazırım" diyerek sol bekte görev verilmesi halinde elinde geleni yapacağını ifade etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0