Okan Buruk'tan yardımcı ekibine takviye!

Süper Lig'de ilk 8 haftada sadece 9 gol atan Galatasaray'da gol yollarındaki etkisizlik dikkat çekerken, teknik direktör Okan Buruk kadrosuna yeni bir ismi ekledi. Sezon başından beri hem hücumda hem de savunmada duran toplarda sıkıntı yaşayan Galatasaray'da duran toplar konusunda teknik heyete takviye yapıldı. 

Sezon öncesinde Galatasaray'da göreve başladığında kendi ekibiyle gelen ve kaleci antrenörü Fadıl Koşutan haricinde tüm kadroyu yenileyen Okan Buruk, ekibine dikkat çeken bir takviye yaptı. Daha önce yardımcı antrenör ekibine İspanyol antrenör Ismael-Garcia Gomez'i ekleyen Buruk, duran top konusunda da Avusturyalı çalıştırıcı Sargon Duran'ı ekibine dahil etti. Galatasaray'da duran top antrenörü olarak teknik heyete dahil olan Sargon Duran, bugün yapılan (Pazartesi) idmanda takımla birlikte çalışmaya başladı. Taç atışları ve duran toplar konusunda takıma yardımcı olması beklenen 35 yaşındaki Avusturyalı antrenör, sezon başından beri Avusturya 3.Lig takımlarından Wiener Neustadt'da teknik direktör olarak görev yapıyordu. 

Duran kariyerinde daha önce Austria Wien, Admira Wacker, Sandhausen gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaparken Avusturya kadın futbol milli takımında da görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0