Sardes Cup'ta şampiyon Galatasaray!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı, SMA hatası Duru Bebek'in tedavi masraflarına destek olması amacıyla Manisa'da düzenlenen Sardes Cup'ta boy gösterdi. Ataman Güneyligil'in öğrencileri turnuvada 3 maçından da galibiyetle ayrılarak şampiyon oldu.

Sultanlar Ligi ekiplerinden Sigorta Shop tarafından SMA hastası Duru bebeğin tedavi masraflarına destek olunması amacıyla 7-9 Ekim tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen turnuva sona erdi. Turnuvaya takımımızın yanı sıra Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Aydın BŞB ve ev sahibi Manisa Sigortam Shop takımları katıldı.

Turnuvanın ilk maçında ev sahibi Sigorta Shop karşısında sahadan 3-0'lık net skorla ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, ikinci maçında ise Çukurova Belediyesi Adana Demirspor karşısında yine aynı skorla kazanmasını bildi. Turnuvanın şampiyonunun belirleneceği final gününde ise Aydın BŞB ile karşılaşan takımımız büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrılarak turnuvanı zirvede tamamladı. 

Galatasaray HDI Sigorta adına turnuvada en etkili isim Anthi Vasilantonaki olurken, Yunan oyuncu turnuvayı 25 sayı ortalama ile tamamlayarak şampiyonlukta başrol oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0