Ankaragücü, Emre'nin bonservisini istiyor!

Galatasaray'da
sezon başında kiralık olarak Ankaragücü'nün yolunu tutan Emre Kılınç son dönemde artan form grafiği ve performansıyla dikkat çekerken, milli oyuncunun bonservisinin alınması için Başkent ekibi harekete geçti. Emre'yi takımda tutmak isteyen Ankaragücü yönetimi, devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalacak. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında Ankaragücü'ne kiraladığı Emre Kılınç, yeni takımında kalıcı olabilir. Galatasaray'daki performansıyla eleştiri oklarının hedefinde kalan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, yeni takımındaki performansıyla ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi oldu. Ankara ekibinde kiralık olan Emre Kılınç'ın bu başarılı performansı sonrasında Sarı-Lacivertli ekibin yönetiminin harekete geçeceği ileri sürüldü. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11 planlarında yer almayan ve rotasyonda değerlendirilen Emre, transfer döneminin son gününde takımdan ayrılmış ve Süper Lig'e yeni yükselen Başkent ekibinin yolunu tutmuştu.

Teknik direktör Ömer Erdoğan tarafından ilk 11'in değişmez ismi olan Kılınç, çıktığı maçlarda 1 gol - 2 asistlik performansla takımına katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0