Mauro Icardi ticarete atılıyor!

Transfer döneminin son gününde PSG'den kiralık olarak kadroya katılan Mauro Icardi, derbide attığı 2 golle camianın yüzünü güldürürken Arjantinli yıldızdan sürpriz bir hamle geldi. Galatasaray yönetiminin bonservisini almak için Fransız deviyle görüşeceği Mauro Icardi, ticaret hayatında Türkiye ile önemli bir bağlantı kurmaya hazırlanıyor.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Mauro Icardi'nin, bir süredir Türk Kahvesi'ni pazarlamak için bazı girişimlerde bulunduğu dile getirildi. Başarılı golcünün bu konuda bazı Türk iş adamları ile görüşmeler yaptığı da vurgulandı. Bir ayrılıp - bir barıştığı eşi Wanda Nara ile futbol dışında da farklı projeler geliştiren Arjantinli yıldız golcünün, ticaret hayatında Türkiye ile yapacağı bu hamlenin kariyerini bir süre daha Galatasaray'da sürdürme ihtimalini de bir hayli arttırdığı iddia edildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 5 maçta 370 dakika sahada kalırken bu süre içerisinde 3 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0