Victor Nelsson planı tuttu!

Galatasaray'da sezon başında kadroda kalmasına karar verilen ve gelen tüm tekliflerin geri çevrildiği Victor Nelsson'un milli takıma seçilmesi camiayı sevindirdi. Danimarka milli takımının Dünya Kupası kadrosunda yer alan Nelsson'un turnuvada ortaya koyacağı performans devre arasında gelecek tekliflerin sayısının artmasına neden olabilir. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında Victor Nelsson hakkında verilen kararın tutması, yönetimin yüzünü güldürdü. Sarı-Kırmızılıların sezon başında bazı Avrupa kulüplerinden 12 milyon Euro civarında teklif alan Danimarkalı stoperi, devre arasında oynanacak Dünya Kupası'nı dikkate alarak geri çevirmesi uzun süre gündem olurken Nelsson'un performansıyla milli takıma seçilmesi yüzleri güldürdü. 'Parlat/sat' projesi kapsamında 2021 yazında ciddi bir beklenti ile 7 milyon Euro karşılığı transfer edilen Danimarkalı savunma oyuncusu, Katar 2022 kadrosuna alındı. Bu gelişme genç stoperin vitrine çıkması açısından olumlu bir gelişme olarak yorumlandı. Yönetim bu oyuncuyu, Galatasaray'da ve Dünya Kupası'nda parlamasıyla en az 25 milyon Euro'luk satın alma bedeline satmayı planlıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0