Torreira'dan menajerine büyük şok!

Galatasaray'a
sezon başında transfer olan Lucas Torreira'nın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle menajeri geçtiğimiz günlerde kulübü FIFA'ya şikayet ederken, Uruguaylı yıldız oyuncunun karşı hamlesi gecikmedi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Lucas Torreira'nın menajerinin kulübe ihtar yollaması dikkat çekerken, Uruguaylı oyuncudan sürpriz bir hamle geldi. Sezon başında Arsenal'den bonservisiyle transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, kendisinin haberi olmadan kulübü FIFA'ya şikayet eden menajerinin bu hareketine çok kızdı. Kulüp yönetimiyle konuyu görüşen ve haberinin olmadığını belirten Torreira, menajeriyle de ilişkisini sonlandırdı.

Galatasaray'da geçen sezon forma giyen Erick Pulgar, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel alacakları nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0