Başakşehir öncesi Florya'da derbi havası!

Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası nedeniyle bu haftadan itibaren ara verilecek olan Süper Lig'de hafta sonu Başakşehir deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk oyuncularından ciddiyetini korumalarını istedi. Genç teknik adam, araya kayıpsız girmenin önemini anlatırken Florya'da geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisi öncesinde yaşanan sürece benzer bir süreç yaşanıyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ziraat Türkiye Kupası'nda zayıf rakibi Ofspor'u zor da olsa 2-1 mağlup ederek yoluna devam eden Galatasaray'da, rota yeniden Süper Lig'e çevrildi. 3 haftalık galibiyet hasretinin ardından önce Karagümrük'ü deplasmanda, ardından Beşiktaş 'ı içeride yenen ve hem moral bulan hem de zirve yarışına yeniden dahil olan Sarı-Kırmızılılar'da artık yeni hedef, Dünya Kupası arasına 3'te 3 yaparak girmek. Ancak Aslan'ın işi hiç kolay olmayacak. Çünkü rakibi, ligde aynı puana sahip olduğu Başakşehir ve mücadele deplasmanda oynanacak. Buna karşın Galatasaray cephesinin çok önemli bir avantajı bulunuyor.

BAŞKA SEÇENEK YOK
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, daha önce çalıştırdığı Başakşehir'i lig şampiyonluğuna taşıyarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı. Son açıklamasında da, Başakşehir'e dair her şeyi çok iyi bildiğini, ancak rakibin de kendisini tanıdığını ve karmaşık duygular içinde olduğunu dile getiren Buruk, aklında 3 puandan başka bir seçenek olmadığının da altını çizdi. Ekibiyle birlikte detaylı bir Başakşehir analizi yapan Okan hoca, takımına şimdiden güçlü rakibini ezberletmeye başladı. Bugünden itibaren de Florya'da tempo yükselecek. Okan hoca vakit kaybetmeden dev karşılaşmanın taktik provasını yaptırmak istiyor. Beşiktaş derbisi sonrasında ideal 11'inde önemli bir değişiklik yapmayı düşünmeyen başarılı çalıştırıcı, takımını tam anlamıyla derbi havasında Başakşehir maçına hazırlayacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0