Yunus Akgün'e sözleşme şoku!

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla gösterdiği etkili performansın ardından bu sezon Galatasaray'da büyük beklentilerin olduğu Yunus Akgün ligin ilk bölümünde tabir-i caizse sınıfta kaldı. Yeni sözleşme imzalaması beklenen ve maaşına da ciddi bir zam yapılması gündeme gelen genç oyuncu son haftalarda ilk 11'e girmekte zorlanırken, kupada oynanan maçtaki performansıyla eleştirilerin odak noktası oldu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son haftaların formsuz ismi Yunus Akgün'e uzun süredir beklediği sözleşme konusunda yönetimden kötü haber geldi. Geçen sezon kiralık gittiği Adana Demirspor’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve İtalyan kulüplerinin de radarına giren Yunus’un özellikle yerli denklemi de düşünülerek takımda kalmasına karar verilmişti. Genç oyuncu, sezon başından itibaren bulduğu şansları iyi değerlendiremezken ilk 11'deki yerini de Milot Rashica'ya kaptırması dikkat çekti. Son olarak Ofspor ile oynanan kupa maçında da isteksiz görüntüsü ile taraftarın tepkisini çeken Yunus’un bu durumu endişe yarattı. 

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ VE ZAM ERTELENDİ
Yıllık 900 bin liralık ücretinin de 10 kat artırılarak 9 milyon liraya yükseltilmesi planlanıyordu. Bu süreçte oyuncunun menajerinin yurt dışında bulunmasından dolayı zam görüşmeleri de ertelenmişti. Yunus’un dibe vurmasıyla beraber zam konusunda da istediği rakamı almasının zor olduğu belirtildi. 6 ay içinde büyük bir düşüş yaşayan Yunus’un devre arasında ayrılığı düşündüğü de iddia edildi. Genç futbolcunun menajerinin İtalya’da bazı kulüplerle görüştüğü bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0