Rashica'nın menajeriyle görüşme!

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan ve son haftalarda ilk 11'in vazgeçilmezi olan Milot Rashica gösterdiği performansla alkış toplarken, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yönetim harekete geçti. Kiralama sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerini İstanbul'a davet eden Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur oyuncunun bonservisini almak istediklerini resmen dile getirecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arası öncesinde transfer operasyonu tekrar başlıyor. Sezon başında Norwich'ten bedelsiz olarak Milot Rashica'yı kiralayan Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncunun son haftalardaki başarılı performansı sonrasında harekete geçti. 26 yaşındaki oyuncu performansıyla kısa süre içinde camianın büyük beğenisini kazandı ve bonservisinin alınması gerektiği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Galatasaray da sürati, aklı, şutları ve ortalarıyla bir kanat oyuncusunda olması gereken tüm özellikleri barındıran Rashica'nın tapusunu almak için harekete geçti. 

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, kısa süre içinde Rashica'nın menajeriyle bir araya gelecek. Oyuncunun kariyer planı ve şartları sorulacak. Ardından da Norwich'in kapısı bir daha çalınacak. Milot Rashica'nın bonservisini 2025 yılına kadar elinde bulunduran Norwich, 7 milyon euro istiyor. Galatasaray, 5.5 milyon euro veriyor. İngilizler, transfer konusunda aceleci değil. Premier Lig'e çıkarlarsa Rashica'nın da bedelinin artacağını ya da oyuncudan faydalanacaklarını umuyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0