Dembele'den yeşil ışık!

Süper Lig'e verilen ara öncesinde aldığı seri galibiyetlerle zirveye ortak olan Galatasaray'da teknik heyet ve yönetimin transfer çalışmaları sürüyor. Seferovic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Moussa Dembele'nin transferi için kolları sıvadı. 26 yaşındaki Fransız golcünün menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, oyuncu cephesinden de sevindirici haberler geldi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; kritik bir transfer operasyonuna girişen ve ocak ayında kadrosunu çok önemli takviyelerle güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lyon’da mutsuz olan ve Ocak ayında ayrılma kararı veren Moussa Dembele’nin en ciddi talibi Galatasaray. 26 yaşındaki forvetin menajeriyle daha önce İstanbul’da görüşen ve kulübü Lyon’la pazarlık yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Fransız yıldızla kurduğu temaslarda da önemli mesafe kat etti. Kendisine gösterilen yakın ilgiden ve Galatasaray’ın istekli tutumundan çok memnun olan Dembele’nin yakın çevresine “Avrupa’dan pek çok teklif var ve en doğru kararı vereceğim. Galatasaray büyük kulüp. Sürekli şampiyonluk mücadelesi veren, hedefleri olan önemli bir camia. İyi proje sunulursa, orada oynamak isterim” dediği öğrenildi.

GEÇEN SEZON 22 GOL ATTI
4 sezondur Lyon forması giyen Dembele özellikle geçen sezon muhteşem bir performansa imza attı. Geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunda Lyon'la 36 maça çıkan golcü futbolcu 22 gol - 5 asistlik performans ortaya koydu. Dembele bu sezon ise 9 maçta 2 gol atmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0