Nelsson'un fiyatı belli oldu!

Galatasaray
yönetiminin sezon başında Victor Nelsson hakkında verdiği karar tuttu. Yaz döneminde Sevilla'dan teklif alan ancak yönetimin gitmesine izin vermediği Danimarkalı savunmacı, milli takım formasıyla Katar'da başarılı bir görüntü çiziyor. Fransa maçında Danimarka savunmasını ayakta tutan Nelsson için yönetim sözleşmesindeki serbest kalma maddesi dışında gelecek tüm teklifleri geri çevirme kararı aldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Danimarka milli takımıyla Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koyan Victor Nelsson için yol haritasını belirledi. Sarı-Kırmızılılar sezon başında İspanyol ekibi Sevilla'dan bonuslar dahil 18 milyon Euro olarak gelen teklifi geri çevirirken, Katar'da düzenlenen turnuvada performansıyla dikkat çeken Nelsson için görüşmelere kapalı durumda.. İtalya, İngiltere ve İspanyol kulüpleri tarafından izlenen Danimarkalı genç savunmacı için Galatasaray yönetimi yalnızca sözleşmesindeki 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesi halinde transfere izin verecek. Sezon başı Sevilla’nın 15+3 milyon Euro’luk teklifini reddeden Cimbom serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro’dan aşağı bir rakama transfere izin vermeyecek.

FRANSA MAÇININ EN İYİSİYDİ
Victor Nelsson, Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Fransa’ya karşı oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekti. 2-1 sona eren mücadelede Giroud’yu başarıyla marke eden Nelsson’u maç sonunda orta sahada tebrik eden isimlerden biri Rabiot oldu. Gruptaki ilk maçta Avustralya’ya iki gol kaydeden Giroud ise 90 dakikada skor üretememesi ile alakalı “Bugün gol atamamamın sebebi Danimarka defansındaki sarı kafalı çocuktu.” diyerek Nelsson’dan övgüyle bahsetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0